Data onderzoek

Onderzoek

Complexe data vraagstukken los ik graag op, waar informatie diep verborgen ligt in de gemeten data en niet direct zichtbaar is. Of lijkt? Heb je oplossingen nodig bij kracht-, druk-, acceleratie-, snelheid- of positiemetingen, ongetwijfeld kan ik helpen. Met jarenlange ervaring in data- en onzekerheidsanalyse verken ik graag je vraagstuk.

Iteratieve ontwikkeling

Ontwikkeling

Oplossingen moeten bruikbaar zijn. Daarom werk ik graag met iteratieve methodes zoals Agile en is doorvragen een tweede natuur. Standaard ontwikkel ik in Matlab en werk verificatie en validatie procedures uit om een hoge kwaliteit te waarborgen. Speciaal hiervoor heb ik de 'Diff Analyzer' ontwikkelt welke een essentieel onderdeel is van de CI/CD keten.

Management

Als freelancer kom ik bij veel bedrijven over de vloer en werk met veel subcontractors samen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan als manager van projecten en teams in mijn vorige baan. Mijn netwerk, management expertise en kennis van systems engineering zet ik daarom ook graag in voor MKB bedrijven die hier behoefte aan hebben.